Drept penal

Servicii pentru cea mai bună apărare posibilă oferite de avocat Ana Corogeanu. Garantăm maximul posibil atât în faza de urmărire penală, cât și în faza de judecată. Prezența avocatului în fața organelor de cercetare penală este esențială, încă din primul moment, pentru garantarea drepturilor suspectului în dreptul penal. O apărare eficientă este rezultatul unei colaborări sincere între avocat și client.

Dreptul muncii

Dacă crezi că ai fost nedreptățit la locul de muncă ai venit la locul potrivit. Avem o vastă activitate în ceea ce privește litigiile de muncă și ne vom da toată silința ca drepturile tale reglementate de către Dreptul muncii să fie respectate de către angajator. Angajarea unui avocat specializat în dreptul muncii transmite angajatorului că ești pregătit să acționezi de pe o poziție de forță.

Drept contraventional

Avocat Ana Corogeanu oferă servicii care au în centrul lor amenda. Dacă vorbim de anularea unei amenzi de circulație sau poate doar de „prelungirea” dreptului de conducere după ce acesta a fost ridicat administrativ de către poliție, arătăm că acestea nu sunt doar un mit, ci pot fi pe deplin realizate prin exploatarea „portițelor legislative” din Dreptul contravențional. Din fericire în acest domeniu există o vastă jurisprundență astfel încât să poți beneficia de cea mai bună consultanță din partea unui avocat specializat în dreptul contravențional

Servicii de avocat pentru Dreptul familiei

Dreptul familiei este o materie vastă cu numeroase implicații atât emoționale cât și financiare. Vă vom oferi tot sprijinul necesar în materie de succesiuni, partaj, divorț, autoritate părintească, pensie de întreținere, stabilirea filiației, stabilirea locuinței minorului, program de vizită, punere sub interdicție, ordin de protecție și multe altele.

Apeleazăși obține servicii de la un avocat din Timișoara specializat în dreptul familiei pentru a beneficia de cea mai bună consultanță în acest domeniu. Un avocat spre deosebire de părțile implicate emoțional va analiza „la rece” toate implicațiile unui eventual proces astfel încât clientul său să aibă posibilitatea de a lua cea mai bună decizie juridică.

» Esențiale despre divorț

Drept comercial

Ai nevoie de asistență la încheierea unui contract sau poate un furnizor nu-și execută obligațiile în mod corespunzător? nicio problemă! Apelează la un avocat specialist din Timișoara în drept comercial. Avem o vastă activitate în dreptul comercial!

Cunoaștem implicațiile unor relații comerciale complexe precum și faptul că majoritatea acestora trebuie abordate cu o oarecare prudență. Un avocat specializat în dreptul comercial oferă servicii de mare căutare. Un avocat bun este capabil să anticipeze eventuale riscuri în contractele comerciale, să acționeze prudent, evitând astfel viitoare prejudicii pentru clientul său. Totodată, un avocat specializat în drept comercial poate oferi un „research” adecvat despre viitorii parteneri comerciali (mai ales în ceea ce privește bonitatea financiară)

Drept civil

Dreptul civil stă la baza tuturor celorlalte ramuri de drept. Aici regăsim acțiuni în revendicarea titlului de proprietate, acțiuni posesorii, servituții, grănițuire, uzucapiune, acțiuni în evacuare, acțiuni neexecutarea sau anularea contractelor civile și multe altele.

Având în vedere că dreptul civil împreună cu procedura civilă sunt printre cele mai vaste reglementări din dreptul nostru ai nevoie de un avocat specializat pentru a putea naviga prin labirintul legislativ.

Dreptul asigurărilor

Fie că vorbim de o daună auto sau poate doar de o problemă cu polița RCA sau cu recuperarea banilor de la Fondul de garantare a asiguraților vă vom oferi cea mai bună consultanță de specialitate în materie de Dreptul asigurărilor! Cele mai bune servicii în domeniul asigurărilor sunt oferite de un avocat specializat.

» Cum ar trebui să fie avocatul ideal
» Avocații ca profesioniști și cetățeni